Evenimente

Managementul resurselor umane - sector public sau privat ?

O zi obișnuită a Asociatiei Întreprinzătorilor Maramureș este, de regulă, una plină de activități, astfel ca în data de 07.06.2024 am avut plăcerea de a o avea alături de noi pe doamna director executiv a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș, Oana Oșanu în cadrul evenimentului Managementul resurselor umane - sector public sau privat, într-un ambient minunat oferit de către Hotel Diafan. Doamnei director Oana Oșanu îi mulțumim în mod deosebit atât pentru prezența și răbdarea de care a dat dovada, cât și pentru pentru clarificările aduse în sectorul resurselor umane.
Așadar, evenimentul Managementul resurselor umane: sector public sau privat - a fost un real succes, iar schimbul de idei al colegilor din mediul de afaceri referitor la HR ne-a oferit tuturor șansa de a ne identifica punctele slabe și punctele forte ca și angajator și a adus o contribuție valoroasă în rezolvarea problemelor comune.
Acest eveniment face parte din proiectul "Prosperitate Regionala : Parteneriat pentru Antreprenoriat " și a fost realizat cu sprijinul financiar al Consiliul Judeţean Maramureş .

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român