Utile

 

antet proiect
Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, în parterneriat cu Clemon S.R.L. și Sov Consulting S.R.L., implementează proiectul ”Formare-Cooperare-Digitalizare: Măsuri pentru promovarea formării profesionale în regiunea Nord – Vest”, proiect finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, în baza Contractului POCU/726/6/12/135148. În cadrul proiectului, sunt vacante următoarele posturi:

 

antet proiect
Asociația Întreprinzătorilor Maramureș în calitate de beneficiar, alături de partenerii S.C. SOV CONSULTING S.R.L. si S.C. CLEMON S.R.L., anunță demararea etapei de implementare a proiectului cu titlul “Formare-Cooperare-Digitalizare: Măsuri pentru promovarea formării profesionale continue în regiunea Nord-Vest”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Eșalonarea principalelor datorii acumulate la ANAF, precum și ștergerea dobânzilor și a penalităților aferente sunt cele mai importante avantaje de care pot beneficia firmele afectate de criza sanitară prin modificările aduse Ordonanței nr. 6/2019 prin Ordonanța de Urgență nr. 226 din 30 decembrie 2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene.

În economia europeană, IMM-urile joacă un rol esențial, deoarece sunt o sursă de inovare, abilități antreprenoriale și creare de locuri de muncă. În Uniunea Europeană, 23 de milioane de IMM-uri reprezintă 99% din totalul întreprinderilor și asigură în jur de 75 de milioane de locuri de muncă.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2023 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român