Utile

Eșalonarea principalelor datorii acumulate la ANAF, precum și ștergerea dobânzilor și a penalităților aferente sunt cele mai importante avantaje de care pot beneficia firmele afectate de criza sanitară prin modificările aduse Ordonanței nr. 6/2019 prin Ordonanța de Urgență nr. 226 din 30 decembrie 2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene.

În economia europeană, IMM-urile joacă un rol esențial, deoarece sunt o sursă de inovare, abilități antreprenoriale și creare de locuri de muncă. În Uniunea Europeană, 23 de milioane de IMM-uri reprezintă 99% din totalul întreprinderilor și asigură în jur de 75 de milioane de locuri de muncă.

În urma invitației adresate Uniunii Naționale a Patronatului Român de către Ministerul Fondurilor Europene, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM), în calitate de vicepreședinte al UNPR, va face parte din grupul de experți pentru negocierea cu Comisia Europeană a proiectelor de investiții naționale care vor fi sprijinite din fonduri europene în perioada 2021 – 2027.

Copyright © 2021 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român