Evenimente

OPORTUNITĂȚILE DE FINANȚARE ÎN PARCURILE DE SPECIALIZARE INTELIGENTĂ DIN MARAMUREȘ - TÂRGU LĂPUȘ ȘI BOGDAN VODĂ

În data de 23 aprilie, au avut loc ultimele două întâlniri din seria de evenimente dedicate informării și dialogului privind Oportunitățile de Finanțare în cadrul Parcurilor Industriale de Specializare Inteligentă din Maramureș.
Aceste întâlniri au avut găzduite în localitățile Bogdan Vodă și Târgu Lăpuș și au reunit peste 130 de întreprinzători locali, care au avut parte de un dialog constructiv cu reprezentanții Consiliului Județean Maramureș, a Parcurilor Industriale Maramureș, ADR Nord-Vest, Asociației Întreprinzătorilor Maramureș și Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.
Mulțumim tuturor celor implicați pentru ajutorul și sprijinul acordat în organizarea și desfășurarea acestor evenimente.
Este efortul nostru comun care face posibile astfel de inițiative și contribuie la promovarea creșterii economice și a oportunităților pentru comunitatea noastră.
Fără sprijinul și colaborarea fiecăruia dintre voi, nu am fi reușit să oferim acest cadru de informare și dialog, consolidând astfel legăturile dintre mediul de afaceri și instituțiile locale pentru o dezvoltare durabilă și benefică pentru toți.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român