Evenimente

Asociația Întreprinzărorilor Maramureș (AIM) implicată în coordonarea activității Uniunii Naționale a Patronatului Român

În 6 aprilie 2019, a avut loc la Brașov ședința Colegiului Național Director (CND) al Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR) la care AIM a participat în calitatea (recentă) de vicepreședinte al organizației patronale naționale.

Deciziile luate în cadrul ședinței au avut scopul de a facilita buna funcționare a Uniunii, de a întări relațiile dintre membri și de a dezvolta proiecte benefice pentru patronatul din România.
La această întâlnire, AIM a susținut actualizarea și orientarea spre subiectele economiei viitorului a calendarului de activități al structurii patronale naționale, precum și implicarea mai accentuată a societăților comerciale membre din toate zonele țării în viața asociativă. Tototdată, AIM a făcut propuneri pentru eficientizarea organizării interne și controlul intern mai strict al gestionării patrimoniului și fluxurilor financiar-contabile.


Membrii conducerii Uniunii Naționale a Patronatului Român au planuri ambițioase și, în ciuda diferențelor de opinii (care s-au manifestat constructiv chiar și cu acest prilej), asigură resursele necesare (în special de voință și viziune) pentru ca Uniunea să aibă o participare benefică în dinamica societății românești.
Considerăm vitală întărirea încrederii și relațiilor (inclusiv comerciale) între membrii Uniunii Naționale a Patronatului Român și apreciem că se cuvin mulțumiri reprezentanților companiilor care au participat la această întrunire a Colegiului Național Director pentru modul în care au abordat temele de pe ordinea de zi și pentru deciziile luate.

Consiliul director al Asociației Întreprinzătorilor Maramureș

 

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român