Evenimente

Conferința de lansare în cadrul proiectului ”S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ”

Comunicat post evenimente - Conferința de lansare, urmată de Seminarul privind importanța și beneficiile participării la formarea profesională continuă în domeniul digital în cadrul proiectului ”S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ”, contract POCU/860/3/12/142579.
Miercuri, 14 decembrie 2022, la Sala Mare a Centrului de Instruire și Marketing “Gheorghe Marcaș”, str. Aleea Expoziției nr. 5, Baia Mare, jud. Maramureș, a avut loc Conferința de lansare, urmată de Seminarul privind importanța și beneficiile participării la formarea profesională continuă în domeniul digital în cadrul proiectului ”S.O.F.T. – SUSȚINEM OCUPAREA PRIN FORMARE TEHNOLOGICĂ”, contract POCU/860/3/12/142579.
Camera de Comerț și Industrie Maramureș, în calitate de Solicitant, în parteneriat cu Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL, Holisun SRL și Asociația Întreprinzătorilor Maramureș, implementează în parteneriat acest proiect, în perioada octombrie 2022 – decembrie 2023. Proiectului își propune să crească accesul și participarea la formarea profesională în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor a persoanelor angajate din Regiunea de Nord-Vest.
În cadrul evenimentelor participanții au aflat detalii despre implementarea proiectului, cât și despre importanța și beneficiile participări la formarea profesională continuă, detalii despre eligibilitatea și condițiile de acces în proiect, despre cursurile care sunt organizate în cadrul proiectului la care pot participa în mod GRATUIT (competențe avansate de Microsoft Excel, competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere, social media și marketing online, instrumente web 4.0, gestionare digitală a procesului antreprenorial), serviciile de consultanță post-training, serviciile de sprijin digitalizare IMM și sprijin acordat în vederea organizării de programe de învățare la locul de muncă în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor.
La aceste evenimente au participat membrii echipei de proiect din partea solicitantului și al partenerilor, angajatorii, dar și un număr impresionant de persoane interesate.
Pentru mai multe detalii, ne puteți găsi și la:
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Camera de Comerț și Industrie Maramureș – Contact: 0262221510
Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare SRL – Contact: 0771711069
Holisun SRL – Contact: 0787659900
Asociația Întreprinzătorilor Maramureș – Contact: 0745354533
Proiect cofinanțat din Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Obiectivul specific: 3.12.: Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/ competențe/ aptitudini aferente sectoarelor economice/ domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților.

Contact Asociația Întreprinzătorilor Maramureș

Sediul social: Str. 1 Mai nr. 25, Baia Mare, jud. Maramureș email: office@patronatmm.ro Tel: +40.747.078.269
Copyright © 2024 l Asociația Întreprinzătorilor Maramureș membru al Uniunii Naționale a Patronatului Român